Search
Close this search box.

ŠAKO POLUMENTA: SNAJKA je istinita priča i pravo remek djelo !

Godine prolaze a Šako Polumenta niže sve same hitove . Čovjek koji je čista emocija i koji nikada nije omanuo u izboru pjesama.

Sve što radi, radi to sa puno ljubavi i profesionalizma.

Šako Polumenta pomjera granice . Svoju mnogobrojnu publiku obradovao je novom pjesmom , ali vrlo posebnom kao što je i on sam, poseban.

SNAJKA naziv je pjesme koja je naišla na mnogobrojne pozitivne kritike . Napisana je po istinitom dogadjaju i čini mi se niko do sada u par minuta nije bolje objasnio šta znači živjeti život bez morala i kakve to sa sobom posljedice nosi..

” Nadam se da ćeš ovom pjesmom spasiti tragedije mnoge mlade živote” samo je jedan od stotine i stotine komentara koje možemo pročitati .

– Poslije tri godine rada na ovom remek djelu evo da podijelim sa vama zadovoljstvo i poklonim vam nešto najljepše što može muzika podariti i učiniti vječni trenutak u srcima ljudi. . Samo ja znam kroz šta sam prolazio i koliko aranžera je radilo ovu pjesmu pa ipak @kobacaleksandar dade najveci doprinos i uokviri ovo remek djelo.
Video okvir i URAMI priču za vijek vjekova @harisdubica i cijeli tim ljudi koji su maestralno odradili svoj posao kao @branislavtomasevic
pretalentivana @harisamurtic i ostali glumački tim na čelu sa Vladom, a i preveliki doprinos za muziku i tekst ove ISTINITE
priče (filma)
@vanjazelenski .
Hvala vam za nevjerovatnu podršku dragi poštovaoci moje muzike pa su i sa razlogom ovi rezultati ovako dobri.
SVE STO SAM HTIO DA VAM KAŽEM ZA SVE OVE GODINE PJEVANJA I ĆUTANJA ….Evo REKAO SAM!🤝👏💪

One Response

  1. Pjesma je ok ali je trebalo konsultovati lektora za tekst. Opet isto kakod mnogih koji unište pjesmu prevodeći hteo u htjeo. Nažalost. Mili je ubio najbolju pop pjesmu 21. vijek istom greskom, kad Tifa pjeva ja nisam HTJEO tako da se rodim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *