Search
Close this search box.

RAMIZ SELAK: Hayat produkcija je moj vjetar u ledja !

Ramiz Selak nova nada Bosanskohercegovačke estrade pod krovom Hayat produkcije predstavio je svoju treću pjesmu po redu publici .

“San o Mostaru” , “Sudija” te ” Kada pojaviš se ti” su pjesme na koje je mladi Selak jako ponosan .

Talentovani Ramiz učesnik je mužičkog takmičenja ” Zvijezda možeš biti ti” gdje je došao do finala, ali kako sam kaže , tu noć sreća nije bila na njegovoj strani ..

Ramiz je i pobjednik Ilidžanskog festivala 2020 godine gdje se takmičio sa pjesmom “San o Mostaru” zbog čega mnogi misle da je on rodom iz Mostara , ali Ramiz je rodjeni Sarajlija ..

Ozbiljne korake u svojoj karijeri napravio je prije 7 godina .

Svjetlost dana ugledala je i njegova treća po redu pjesma .”Kada pojaviš se ti”

– “Kada pojaviš se ti” pjesma sasvim novog i modernog zvuka. Tekst i muziku pisao Kenan Ferhatović, aranzman za pjesmu, mix i master radio Arel Češljar i Meho Radoović. Scenarij i režiju za spot radila je naša direktorica Amela Karačić, spot snimio Tarik Češljar, montaža Mirsad Krišćo. Naravno moram spomenuti i našu glumicu Enidu Đulić, koja je stvarno zablistala i spotu donijela neku novu dimenziju!

Ramiz je vjeran Hayat produkciji za koju ima samo riječi hvale .

– To je moj dream team i ja imam želju da čitav život radimo nove projekte skupa. To je ekipa koja je uvijek tu kao podrška, mnogo imaju strpljenja za nas mlade. Naš direktor Ahmed, čovjek sa kojim sam popio mnogo kafa koje su bile jako korisne. Pun ideja, pun iskustva i želje da prenese na nas. Naravno ja sam mnogo toga naučio od produkcije i njega i nadam se da je to samo početak.

Kada su dalji planovi u pitanju Ramiz ostaje po malo tajnovit uz riječi ” radim na nekim projektima” pa je Amra ostala uskraćena za konkretan odgovor.

Uvijek veseo i prijateljski raspoložen šalje srdačne pozdrave za sve one koji čitaju naš razgovor ! ⬇️⬇️⬇️

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *