Search
Close this search box.

Pedja Jovanović: Najponosniji sam na pjesmu “Njoj”

Čarobnjak, magija , emocija , lijek za dušu , čovjek sa dobrom dušom su samo neki od epiteta koji se vežu za ime Pedja Jovanović .

Publika tako kaže . A upravo to je njegova najveća sreća, zadovoljna i sretna publika ..

Pedja je danas svoju vjernu mnogobrojnu publiku obradovao novom pjesmom pod nazivom “Njoj” za koju je tekst napisao jedan od najboljih tekstopisaca današnjice Bane Opaćić . Vrlo emotivna balada puna emocija koju prati mnogo lijep spot ..

Inače refren pjesme pušten je mnogo ranije, i sa nestrpljenjem se očekivao ovaj dan kada je cijela pjesma ugledala svjetlost dana..

Pedja , pjesma “Njoj “!?

“Njoj” Pitaju me zašto se pjesma baš tako zove kada se nigdje ne spominje ta riječ. Banetu i meni je to nekako bilo logično i odmah smo usvojili taj prijedlog .

Ponosan sam na sve što sam do sada snimio ali nekako sam najponosniji na ovu pjesmu .Pjesma nije bila ni izašla u gotovoj verziji a publika je na nastupima tražila i po nekoliko puta.Zaista nemam riječi da se zahvalim na tome..

Bane ti je opet napisao hit ! Ti i Bane u kombinaciji ste “opasni” Osim saradnika vi ste i prijatelji već 2 decenije.

Jako sam zahvalan Bogu što ga imam u svom životu kao prijatelja i saradnika! Hvala mu na svakoj riječi koju je napisao za mene i koju će napisati .Još jednom je dokazao da je neprikosnoveni umjetnik!

Pjesma “Njoj ” bila je planirala da izadje u Septembru , kada očekujemo tvoj album , zašto si se ipak odlučio da je pustiš ranije ?

Želio sam da ovom pjesmom najavim koncert u Beogradu 10 .Novembra u Mts dvorani i da najavim album .. Mislim da je ovo prava pjesma za to ..

Do neba hvala mojoj publici na nesebičnoj podršci . Volim vas puno .

Pedja Jovanović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *