Search
Close this search box.

Emir Đulović: ” Ljubavi”

Proslo je tacno godinu dana od izlaska albuma ” Zivi moje milo” albuma koji je obiljezio 2023 godinu a najvise se izdvojila pjesma ” Zivi moje milo” koja je rasplakala region i sire.

Emir Đulovic nikada nije krije svoje odusevljenje te je po najvise zahvalan Bogu na svemu pa onda svojim saradnicima i publici. Emir vazi za jednog od najboljih pjevaca u regionu , te gdje se god pojavi vise je nego dobrodosao. 

Pjesma ” Ljubavi” koju je Emir najavljivao vec neko vrijeme ugledala je svjetlost dana. Neka pjesma nije samo “obicna pjesma” ova je za Emira posebna , nosi je posebno u srcu i u pjesmi je ostavio srce i dusu otpjevavsi je najiskrenije, najiskrenijom emocijom. Publika je to prepoznala te po objavi pjesme nisu izostali komentari ” Samo covjek koji ima srce moze ovako jako da voli” , ” Kakav covjek, kakva pjesma” ” Koliko samo emocije” ” Zivo srce na tanjiru” ” Bravo Emire, respekt” .

Nekoliko dana prije objavljen je i duet na albumu Sandre Afrike pod nazivom ” Skote moj”  , Emir je i tu pokazao nevjerovatnu emociju i umijece da je iznese u pjesmi.

Sasa Lazic je autor pjesama , prije svega Emirov brat pa saradnik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *