Search
Close this search box.

Collapse: “Neprežaljena” u samom vrhu !

Collapse band jedan je od najpopularnijih bendova na našim prostorima pa i u dijaspori ..

Svojom pojavom osvježili su estradu te brzinom munje ušli u srca mnogih.. Harizmatični momci Collapse benda gdje god da se pojave nastaje upravo kolaps i za njihov nastup uvijek se traži karta više ..

“Šeherzado” pjesma se zove sa kojom su se vinuli u estradno nebo i od tada nižu samo uspijeh .. Bane Opaćić kampozitor je sa kojim Collapse često saradjuje i napisao im je 4 pjesme ..

Također pjesma ” Falis prokleto ” koju je napisao Rade Rakazov doživjela je veliku slušanost.. Elmir vokal grupe Collapse donio je ovu pjesmu sa jednom posebnom emocijom..

“Neprežaljena” najnovija pjesma koju potpisuje Bane Opaćić napravila je opštu pomutnju .. Prije nego će pjesma ugledati svjetlost dana pušten je refren pjesme na koju je publika napravila stotine i stotine videa.. Nakon što je cijela puštena u javnost u nepuna 24 sata bila je u trendingu.. Jedna je od najslušanijih pjesama današnjice .. Elmir ju je ponovo donio na vrlo lijep način , sa jednom divnom emocijom , po čemu je i te kako prepoznatljiv ..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *