Search
Close this search box.

Collapse band oduševili javnost ali i Halida Bešlića !

“Snjegovi hladni dolaze” pjesma je Halida Bešlića a koju je Elmir Hodžić vokal grupe Collapse uz pratnju gitariste Vahida nedavno otpjevao za svoju publiku na socijalnim mrežama , ni ne sluteći na koliko veliko oduševljenje publike će naići..

Inače svaka njihova objava broji na milione pregleda i na hiljade i hiljade dijeljena ali posebnu pažnju privukla je pjesma ” Snjegovi hladni dolaze”

Halid Bešlić inače smatra da je Elmir izvrstan pjevač ali kada je čuo pjesmu “Snjegovi” u neformalnom razgovoru sa mnom podijelio je svoje oduševljenje..Amra, Elmir je ovo mnogo, mnogo dobro otpjevao.Kako samo pjeva, odličan je ..

Elmir Hodzic Bosansko Hercegovački dijamant je .

“Snjegovi hladni dolaze “

Tako , snjegovi hladni dolaze i najradije bi svi spavali zimski san ali Collapse band i Halid Beslić moraju da putuju, očekuju ih mnogobrojni nastupi i nestrpljiva publika .

Collapse band osim što intezivno nastupaju izdali su i svoju devetu pjesmu ” Djevojačko veče ” i cover pjesmu ” Dan u nedjelji” čiji su snimci preplavili društvene mreže .Oni su sa ove dvije pjesme zaključili izrazito uspješnu 2023 godinu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *