Search
Close this search box.

ALADIN PEHIC :Takmičar “Zvezde Granda” izdao svoju novu pjesmu “Želim da znam”

Nakon što nije stigao do finala mladi i talentovani Maglajac Aladin Pehic takmičar “Zvezde Granda” nije se dao omesti i obeshrabiti pa je vrlo brzo krenuo u nove avanture i osvajanje estradnog neba, što mu iskreno rečeno vrlo dobro ide ..

Jedan je u nizu primjera da pobjeda ne znači i nužno opstanak na estradi .On i ako nije prosao do finala, njega je publika prepoznala i Aladin uživa i te kako veliku popularnost .Ovog momka čeka lijepa estradna karijera uz sav njegov talenat, rad i trud ..

Dragan Stojković Bosanac bio je Aladinov mentor, i saradnja se nastavlja ..

“Želim da znam” naziv je pjesme koju je Aladin prestavio publici , pa tim povodom evo ga u jednom kratkom razgovoru sa Amrom .

Aladine tvoja prva pjesma nakon “Zvezde Granda” ugledala je svjetlost dana, od srca ti čestitam , zaista jedna fenomenalna pjesma!

Prije svega jedan srdačan pozdrav za sve pratioce tvog portala. Moram reci da je ovo moja druga pjesma u izdanju WS Music , prvu pjesmu sam radio također u istoj produkcijskoj kući prije nekih 3 godine i to je jedna prelijepa balada. Mislim da sam sa novom pjesmom napravio dobar potez i to pokazuje velika zainteresovanost za nju i veliki broj podjela na društvenim mrežama. Mislim da sam pogodio hit!

Osim što imaš fantastičan vokal ti si vidim odličan tekstopisac i kompozitor, dakle pjesmu si napisao ti .

Hvala od srca na komplimentima, kvalitet kad tad izadje na vidjelo a ja sam taj koji nikada ne odustaje tako da sam imao inspiraciju za konponovanjem ove pjesme uz pomoć kolega i kompozitora Kenana Fejzica Cine.
Moram da spomenem i svog muzičara Semira Hodzica koji je dao veliki doprinos ovom projektu!

Pjesmu prati predobar spot, gdje ste ga snimali ?

Spot smo snimali u jednom maglajskon motelu a neke djelove smo takodjer radili u Sarajevu , to je grad koji ima dušu i koji mene svaki puta fascinira!

Šta ti je donijelo takmičenje u “Zvezdama Granda”?

Zvezde Granda su mi donijeli puno poznanstva i popularnost… lijep je osjećaj kada te ljudi na ulici prepoznaju pa čak traže i fotografiju s tobom heheh

Čemu te naučio Dragan Stojković Bosanac, šta bi to izdvojio?

Dragan Stojković Bosanac me je mnogo toga naučio, prije svega nešto pored muzike a to je da budem skroman baš poput njega , a što se tiče pjevanja dao mi je mnoštvo savjeta koje primjenjujem na svakom svom nastupu i mnogo sam mu zahvalan!

Da li spremaš još nešto novo, kakvi su ti planovi ?

Sada se fokusiramo na sezonu , pred nama je puno posla tako da napunili smo baterije i idemo jako u nove pobjede!

Aladine, hvala ti za razgovor, želim ti puno uspjeha u karijeri , tvoje vrijeme tek dolazi !

Hvala ti Amra od srca i želim ti svako dobro i svima onima koji čitaju tvoj portal!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *