Search
Close this search box.

ADNAN NEZIROV : Eksluzivno: Tarkanovi muzičari su mi svirali u jednoj pjesmi !

Adnan Nezirov osim što vrijedno radi i nastupa po cijelom svijetu , isto tako vrijedno je radio i na pjesmama te danas publiku obradovao sa dvije nove pjesme ..

Ekskluzivno otkriva da sprema još jednu baladu koja će svjetlost dana ugledati početkom sljedeće godine ..

Da je Adnan specifičan po mnogo čemu dokazuje i to da na jednoj od pjesama čiji je spot sniman u Istanbulu sviraju ni manje ni više nego muzičari popularne Turske mega zvijezde Tarkana .

– ” U životu mom” je pjesma u koju smo uložili mnogo truda i vremena.. Milanko Ćirovic je radio tekst a aranžman Sejo Boy . Prateće vokale pjevala je Ivana Selakov a sve je radjeno u studiju kod Sejo Boy u Sarajevu .

-Spot je sniman u Turskoj i to je bila moja ideja , zato što pjesma ima primjese Turske muzike . Moram da kažem da su muziku na ovoj pjesmi svirali vrhunski mužičari Tarkana . Izuzetno mi je drago da se dogodila saradnja a najveću zaslugu za to ima Sejo Boy .

– ” Ona moje blago je ” pjesma koja je namjenska.. Pjesma za prvi ples mladenaca. Saradjivao sam sa istom ekipom, dakle Sejo Boy i Milanko s tim da je u ovoj pjesmi prateće vokale pjevala Mensura Bajraktarović. Spot je sniman u Beogradu i obadvije pjesme su izašle u produkciji Grand.

– Marin Meštorvić je radio mix i mastering. Spotove radio Vedad Jašarević .Uglavnom jako sam zadovoljan kako je sve ispalo i zahvaljujem se svim svojim saradnicima .. Moram napomenuti da su na obadvije pjesme odsviran živi instumenti.

Da li će ove dvije pjesme ponoviti uspjeh predhodnih Adnanovih pjesama ostaje nam da vidimo.

Uvijek prijateljski raspoložen Adnan upućuje iskrene pozdrave svima vama koji čitate ovaj intervju !⬇️⬇️⬇️

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *