Search
Close this search box.

Nikolina Kovač: Živim za ljubav!

Nikolina Kovač Kapor je bosanskohercegovačka pop-folk pjevačica koja živi u Beogradu. Široj javnosti postaje poznata nakon učesća  u muzičkom takmičenju  “Zvezde Granda” 

Na glasu je kao jedna od najatraktivnijih pjevačica u regiji, pa nosi i epitet “Barbika” “Diva”

Snimila je duet sa svojim suprugom Sašom Kapor te sa najvećom zvijezdom na Balkanu Halidom Beslicem , jos nekoliko pjesama a onda je na red došao i njen prvi studijski album.

“Živim za ljubav” naziv je albuma na kojem se našlo 10 pjesama od kojih je 9 autor muzike i teksta upravo Nikolina.

Pjesme to jest album naišao je na vrlo pozitivne kritike i već za samo nekoliko dana mnoge pjesme su se izdvojile.

Jako sam presrećna što sam uopšte uspjela realizovati jedan ovakav projekat, ovo je za mene velika stvar. Album “Živim Za Ljubav”  je skup svih mojih emocija, emocija koje su drugi ljudi prenjeli na mene i nastala je jedna moja priča koju sam pretočila u album, a cijela ova kako ja volim da kazem pustolovina trajala je gotovo četiri godine, jer završiti album zaista nije mala stvar. Ja govorim u svoje ime treba dosta snage, energije, sredstava, ali je negdje najvažnije da sam ja mojoj publici koja je sve ove godine bila uz mene poklonila jedan ovakav projekat i mislim da moje postojanje više od jedne decenije na javnoj sceni to zaslužuje, kao jedan vid prave zahvalnosti…

Ovo su samo neke od pjesama sa albuma “Živim za ljubav” ostatak poslušajte na oficielnom YouTube kanalu Nikoline Kovač.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *